Webshop

Welkom in de Grenswerk Webshop! Geen tickets voor concerten hier (die scoor je makkelijk via onze agenda), maar dit is onze plek voor andere toffe Grenswerk related merch, producten, cadeaubonnen etcetera etcetera. We voegen de komende weken telkens nieuwe producten toe aan deze shop dus blijf het checken! Je kunt ervoor kiezen om je uitgekozen product te laten bezorgen, maar je kunt hem uiteraard ook afhalen in het Grenswerk Café. Heb je vragen of opmerkingen over bepaalde producten? Mail ons!

Club Grenswerk Jaarpas 2024


Haal NU je Club Grenswerk Jaarpas 2024 via deze link.
Let op: is er een beperkt aantal passen beschikbaar… 

Voor €60,- mag je jezelf voor één jaar tot Club Grenswerk-lid rekenen en hebben we een aantal hele toffe aanbiedingen voor je! Voor meer informatie en de voordelen check deze link.

 

 

Cadeaubonnen

Geen idee wat je cadeau moet geven? De Grenswerk cadeaubon biedt uitkomst! Deze cadeaubon is te verzilveren in het Grenswerk Café. Het tegoed kun je besteden aan eten en drinken, maar ook aan tickets voor een show in Grenswerk.

Grenswerk Recordings Vinyl

Grenswerk Recordings is een 12″ vinyl met de opnames die gemaakt zijn tijdens het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk. Vier topacts uit de regio namen op zondag 20 oktober 2019 live in de zaal een aantal nummers op met publiek. Het gaat om de volgende artiesten: Blackbird, Baer Traa, Heavenly Heroes en Ragtime Rumours.

Talkin’ About My Generation Boek

Poppodium Grenswerk en Boekhandel Koops zijn gezamenlijk een boekenreeks gestart over popmuziek in Venlo, genaamd Talkin’ About My Generation. Het eerste deel behandelt de jaren zestig en verscheen op het gelijknamige festival dat op zaterdag 2 juni 2018 plaats vond in Grenswerk. Schrijver van dit deel van de boekenreeks is Sef Derkx.

De algemene voorwaarden en het retourbeleid van de Grenswerk Webshop vind je hier.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden