Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
16 juni 2022

‘Ik Speel Op Zomerparkfeest’ biedt speelkans aan jonge talenten

Ik Speel op Zomerparkfeest.

Poppodium Grenswerk, Theater en Events De Maaspoort, Zomerparkfeest en componist Geronimo Snijtsheuvel, werken samen met talentontwikkelingstraject ‘Ik Speel op  Zomerparkfeest’ voor jonge lokale muzikanten. Aan de hand van audities worden bands samengesteld, die door middel van verschillende workshops en try-outs uiteindelijk worden klaargestoomd voor een optreden op Zomerparkfeest.

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort, componist Geronimo Snijtsheuvel en Zomerparkfeest, werken samen met dit talentontwikkelingstraject voor jonge lokale muzikanten tot 18 jaar. Aan de hand van audities worden bands samengesteld, die door middel van verschillende workshops en try-outs uiteindelijk worden klaargestoomd voor een optreden op Zomerparkfeest

Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd tot 18 jaar. De talenten worden verdeeld over twee categorieën: t/m 13 jaar en 14 t/m 18 jaar. Leidend bij het indelen van een act/band is dat de gemiddelde leeftijd in de categorie past. Daarbij moet tenminste één bandlid uit de regio Venlo komen. Als losse vocalist kan je je ook opgeven.

Na de auditie volgen twee coachingsdagen, een try-out optreden met als eindstation op 26 augustus op het Amigo podium tijdens het Zomerparkfeest.

De coach:
Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Geronimo stelt een team van specialisten samen om de talenten gezamenlijk klaar te stomen voor het optreden.

Inschrijven is mogelijk tot 6 juli via de website van Grenswerk en de Maaspoort.

Lees meer over dit project en hoe je je kunt aanmelden op deze pagina: https://www.grenswerk.nl/ik-speel-op-zomerparkfeest/

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren