Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
6 november 2015

Interview met Andy Cairns van THERAPY?

De frontman van de Noord-Ierse rockband THERAPY? geeft een exclusieve Q&A op zaterdag 14 november. Het interview met Andy Cairns wordt georganiseerd door Poppodium Grenswerk, Sticks `n Strings Musical Instruments en ZEF magazine. ZEF-hoofdredacteur Roel Peijs leidt het interview. De sessie vindt plaats in de kelder van Sticks `n Strings. Voor de Q&A zijn slechts 20 plekken beschikbaar. Later die dag treedt THERAPY? op in Poppodium Grenswerk.

Andy Cairns is al sinds 1989 de goedgemutste frontman van THERAPY?, de band die met name in de jaren negentig hoogtijdagen vierde met hits als Screamager, Die Laughing, Nowhere en Diane. Een man met een grote schat aan verhalen en ervaring. Op zaterdag 14 november, een paar uurtjes voor zijn optreden in Venlo, deelt hij die verhalen met maximaal 20 deelnemers van deze exclusieve Q&A. De enige voorwaarde is dat ze in het bezit zijn van een ticket voor de show van die avond. Aanmelden kan bij Grenswerk, via qanda@grenswerk.nl, onder vermelding van het transactienummer.

Roel Peijs van ZEF zal het gesprek op gang brengen maar vragen vanuit de deelnemers worden aangemoedigd. Hoe blijf je zichtbaar als band? Wat is het raarste land om te touren? Wat maakt een goede gitaarriff? Cairns zal alle vragen beantwoorden. De band speelt die avond in Grenswerk. De Limburgse band Sparrow Falls is de support-act, de afterparty is in handen van het illustere Belgische dj-duo Goe Vur In Den Otto.

An exclusive Q&A with Andy Cairns
Zaterdag 14 november, 17.00
Sticks ’n Strings, Jodenstraat 11 Venlo
Slechts 20 plekken beschikbaar
Aanmelden via qanda@grenswerk.nl

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren