Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
24 maart 2015

Ladies for Loeka bijna uitverkocht

De kaartverkoop voor het Ladies for Loeka benefietconcert is de afgelopen weken als een speer gegaan. Wie de ijzersterke line-up wil zien moet snel zijn. Er zijn nog een handjevol kaarten over voor de avond met caberatier Dolf Jansen, Holland’s Got Talent finalisten Liptease, presentator Lex Uiting, DJ Maestro en DJ JAVA. Voor wie de lange lijst met geweldige artiesten nog niet voldoende is: de opbrengst komt ten goede aan Stichting Loeka. Deze stichting gebruikt het geld voor medisch onderzoek naar de kankervorm osteosarcoom bij kinderen. De stichting is 1 jaar geleden opgericht na het overlijden van Loeka Roebbers op 22 maart 2014.

“Het is hartverwarmend om te zien wat de kleine Loeka Roebbers los heeft gemaakt in Venlo en omstreken. En dat in slechts 1 jaar” vertelt Angelique Oosterhuis-Berden, voorzitter van de Lions Club Bontamps Venlo. Ilse Coppers, voorzitter van Ladies’ Circle Venlo vervolgt; “Loeka heeft Venlo onderling verbonden. En het heeft onze twee serviceclubs met elkaar verbonden. Het is geweldig om te zien wat we met elkaar kunnen bereiken als we samenwerken.” Het feest is namelijk een gezamenlijk initiatief van Ladies’ Circle Venlo en de Lions Club Bontamps Venlo.

Aankomende vrijdagavond 27 maart 2015 belooft in ieder geval bijzonder te worden. Het gebeurt namelijk niet vaak dat 5 artiesten van topniveau op dezelfde avond optreden. De cabaretier en presentator Dolf Jansen is de openingsact van de avond. Daarna gaan de drie dames van Liptease, bekend van Holland’s Got Talent, Poppodium Grenswerk vermoedelijk afbreken met hun rock ’n roll-versies van huidige populaire muziek. De dames spelen een avondvullende set. Maar dat is nog niet voldoende. DJ Maestro, de beste jazz-dj van het land, komt naar Venlo samen met zijn muzikale vrienden saxofonist Yuri Honing en drummer Cyril Directie. De avond, die aanvangt om 19:30 uur, wordt verder ingekleed door de Venlose DJ JAVA. En de hele happening wordt gepresenteerd door de ambassadeur van Stichting Loeka, Lex Uiting. Ook wel bekend van 3FM, Kinderen voor Kinderen en de Jakhalzen in de Wereld Draait Door.

Kaartverkoop aan de kassa
De laatste kaarten zijn deze week nog te koop via de leden van Ladies’ Circle Venlo, De Lions Club Bontamps maar ook via de website van Poppodium Grenswerk. Als er nog kaarten over zijn op de avond zelf, dan zijn deze te koop bij de kassa van het Poppodium.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren