Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
14 april 2015

Limburgse poppodia verstoppen Gouden Tickets tijdens Record Store Day

Op zaterdag 18 april 2015 is het weer Record Store Day, Dé internationale muziekfeestdag waarop de onafhankelijke platenzaken worden geëerd door artiesten en liefhebbers! De winkels verkopen vele exclusieve platenreleases van (inter)nationale artiesten en er zijn optredens van Nederlandse bands. Een viertal Limburgse poppodia, te weten De Bosuil, Grenswerk, NIEUWE NOR en Volt, sluit aan bij dit unieke evenement en verstopt Gouden Tickets in de speciale handtassen die bij een aankoop tijdens Record Store Day worden vergeven via drie Limburgse verkooppunten!

Vier Limburgse poppodia De Bosuil (Weert), Grenswerk (Venlo), NIEUWE NOR (Heerlen) en Volt (Sittard) zijn partners van de onafhankelijke Limburgse platenzaken. Via het ticketsysteem Active Tickets verkopen de popzalen concerttickets bij Music Machine (Sittard), Sounds (Venlo) en Satisfaction (Heerlen). Op zaterdag 18 april sluiten de podia aan bij Record Store Day, de internationale dag van de onafhankelijke platenzaak, met een bijzondere actie. Iedereen die een album koopt bij Music Machine, Sounds of Satisfaction maakt kans op één van de dertig Gouden Tickets die in de speciale Record Store Day tassen zijn verstopt. De gelukkige vinder wint hiermee een concertbezoek naar keuze voor twee in 2015 bij een van de deelnemende poppodia!

Tijdens Record Store Day veranderen meer dan 80 onafhankelijke platenzaken in verschillende podia door het land verspreidt, met meer dan 250 optredens. Vele artiesten touren door het land om er zo veel mogelijk aan te doen, een enkeling zelfs 12 op één dag. Bovendien verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product.

Deze actie is opgezet door de Limburgse poppodia die gezamenlijk het ticketsysteem Active Tickets gebruiken: De Bosuil Weert, Grenswerk Venlo, NIEUWE NOR Heerlen en Volt in Sittard en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Popmuziek Limburg.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren