Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
10 november 2015

Line-up Afterpartees Slotconcert is compleet

Met de toevoeging van The Tubs, Lookapony, MOOON en The Super Soakers is de line-up voor het Afterpartees Slotconcert compleet. De band uit Horst sluit met deze avond haar doorbraakjaar op zaterdag 19 december af in Poppodium Grenswerk. Eerder als werden Caïro Liberation Front en Rats on Rafts aangekondigd.

Iedere zichzelf respecterende band uit Horst aan de Maas heeft een eigen slotconcert. Het dertigjarig jubileum van Rowwen Hèze eindigde afgelopen weekend zeer succesvol met 25.000 bezoekers in een grote tent in America. Afterpartees doet dat op 19 december nog eens dunnetjes over.

De garagepoppers startten hun zegetocht in januari op het Noorderslag-festival in Groningen, steevast de opening van een nieuw popjaar waar alle programmeurs en journalisten samenkomen. Steevast de plek ook waar carrières gemaakt of geknakt worden. Afterpartees werd daar door het toonaangevende 3voor12 uitgeroepen tot beste band van het festival. “Afterpartees blijft de eigen feestjes maar overtreffen”, schijft de site: “Dit zou zomaar zo’n uitzonderlijke Noorderslag-show kunnen zijn die in het collectieve geheugen wordt gegrift.”

Daarna ging het hard: een clubtour door het hele land, optredens op bijna alle gerenommeerde festivals als Pinkpop, Lowlands, Paaspop en Into The Great Wide Open. Zo’n jaar schreeuwt om een mooie avond vlak voor kerst om alles mee af te sluiten. De band nodigde meteen de Egyptische feestmachine van Caïro Liberation Front uit, net als de Rotterdamse postpunkers Rats on Rafts. De line-up is nu aangevuld met The Tubs, Lookapony, MOOON en The Super Soakers. Bands zullen afwisselend spelen in de zaal en in de foyer. Verder is er nog extra entertainment in de vorm van karaoke in het rookhok en een kersttombola.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren