Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
19 december 2014

Nieuw in Grenswerk: DJ Academy!

Het splinternieuwe Poppodium Grenswerk beschikt over prachtige accommodatie voor muziekonderwijs. Het bracht Roy Verschoor tot de gedachte om samenwerking te zoeken en met zijn Music Academy Venlo in een van de oefenruimten van Grenswerk beginnende DJ’s wegwijs te maken in de dj-apparatuur en de voornaamste vaardigheden bij hen te ontwikkelen.

Zelf is Roy al een reeks van jaren als DJ actief onder de naam DJ JAVA. Zo is hij een van de vaste DJ’s van Motown in Venlo, maar ook bij Jimmy Woo in Amsterdam. Hij draait dus landelijk in clubs en regionaal bij evenementen als Solar. Roy heeft de studie Audio-Engineering voltooid bij het SAE in Amsterdam. Deze opleiding stelt hem in staat om naast de DJ-lessen ook lessen te verzorgen in Music Production. Dit is het op je eigen computer maken en mixen van tracks. Daarnaast kan hij in de fantastische studio van Grenswerk professionele opnames verzorgen voor getalenteerde muzikanten en bands en deze vervolgens mixen en masteren.

Bij de Music Academy Venlo kan iedereen, hoe jong of oud dan ook, leren DJ-en op professionele dj-apparatuur. Het enige dat je nodig hebt is een koptelefoon. Muziek maken met behulp van computers biedt onbeperkte mogelijkheden. Het is dan ook niet meer weg te denken, waardoor de Music Academy Venlo met haar DJ Academy en Music Production een belangrijke aanvulling geeft op het bestaande muziekonderwijs in Venlo.

Kijk voor meer informatie over het aanbod van de Music Academy Venlo op www.djacademyvenlo.nl.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren