Oefenruimtes

Repeteren in Grenswerk

Het begint allemaal in het repetitiehok natuurlijk. Dat gold voor U2, voor Jett Rebel en dat geldt nu nog steeds. Onze ruimtes bewijzen dat een oefenkot geen muf keldertje hoeft te zijn, met schimmel op muren en vloerbedekking vol uitgetrapte peuken. Grenswerk biedt vier volledig ingerichte oefenruimtes plus een studio, geschikt voor bands en dj’s. De ruimtes zijn voorzien van professionele apparatuur, dus nooit meer gedoe met een haperende kick of een kreupele installatie waardoor de zanger niet boven de band uitkomt. Alles staat klaar, je hoeft alleen een usb-stick of je gitaar en cymbals mee te nemen. Lekker makkelijk!


De ruimtes zijn niet weggestopt in het gebouw maar liggen allemaal op de begane grond, zichtbaar voor bezoekers van de zaal of het eetcafé. Door de vele ramen is de actie zichtbaar vanaf de straat, en kijk je vanuit de ruimtes naar buiten. De huurprijzen zijn zeer betaalbaar omdat wij vinden dat iedereen hier moet kunnen repeteren.

Overdag maakt ook het Kunstencentrum gebruik van de ruimtes. Docenten geven in onze ruimtes gitaar-, bas- en drumlessen.

Wil jij ook komen oefenen met je band in Grenswerk? Kijk dan op de website Oefenruimtes Limburg voor de beschikbaarheid en schrijf je hier meteen in.

Onze repetitieruimtes zijn compleet uitgerust met apparatuur. Wil je weten wat we precies hebben staan? Kijk dan hier.

De prijzen voor onze oefenruimtes zijn:
18,- per blok bij serie-gebruik (je gebruikt de ruimte op structurele basis)
30,- per blok bij sessie-gebruik (een enkele sessie van drie uur boeken)

De prijzen voor onze DJ-ruimte zijn:
10,- per blok bij serie-gebruik (je gebruikt de ruimte op structurele basis)
15,- per blok bij sessie-gebruik (een enkele sessie van drie uur boeken)

Algemene voorwaarden

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren