Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
7 januari 2015

Opbrengsten Beats Against Cancer gaan naar Stichting Kanjer Danique

LCV Events organiseert al enkele jaren benefietavonden voor het goede doel. De opbrengsten van de editie in november worden geschonken aan de Stichting Kanjer Danique. Het gaat om een bedrag van 2225,- euro. De eerste edities van Beats Against Cancer vonden plaats in Perron55, afgelopen november was de eerste keer in Grenswerk.

Deze avond (die muzikaal in het teken staat van zogenaamde oldskool hardcore house) is door Tony van den Oever en zijn vrienden (LCV Events) in het leven geroepen nadat hun vriend Barry Hendricks in 2011 overleed aan kanker. Op iedere editie draaien (bekende) DJ’s tegen een onkostenvergoeding. Hierdoor kan de opbrengst uit de entree rechtstreeks naar het goede doel. Poppodium Grenswerk rekent geen kosten voor de zaal, techniek, security en schoonmaak.

De afgelopen jaren hebben beide partijen steeds een bedrag overgemaakt aan KWF Kankerbestrijding. In het kader van „Think Global, Act Local” is in overleg tussen Grenswerk en LCV Events besloten om het geld deze keer te schenken aan een lokaal initiatief, Stichting Kanjer Danique. Danique is een peuter die al meer dan twee jaar strijd tegen kanker. nog vóór haar eerste verjaardag werd bij haar een tumor geconstateerd. Alle hoop is gericht op dure bestralingsmethoden in het buitenland. Daarvoor is geld nodig. De Stichting Kanjer Danique zet zich in voor het verzamelen van dit bedrag.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren