Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
27 september 2016

Pollux en Harmonie St. Cecilia verzorgen een speciaal concert in Grenswerk

Op zondag 11 december geven Pollux en de Harmonie St. Cecilia uit Koningbosch een speciaal concert in Grenswerk. Na een eerdere uitvoering in juni in Koningsbosch is nu Venlo aan de beurt. Voor dit muzikale tweeluik gaat de harmonie een unieke samenwerking aan met Frans Pollux, Emil Szarkowicz en BJ Baartmans. Kaarten zijn te krijgen via de website van Grenswerk en via de verschillende voorverkooppunten.

Bij dit concert staat het thema: “Wat bindt cultuurstad Venlo met het grensdorp Koningsbosch, en andersom” centraal. De verschillen en overeenkomsten tussen Venlo en Koningsbosch zullen de rode draad vormen in het programma voor deze avond.

Naast de bekende nummers van Pollux heeft de harmonie, door gerenommeerde Limburgse arrangeurs, speciaal voor dit project nummers laten arrangeren van Pollux’ laatste twee albums ‘Pollux duit Springsteen’ en ‘Neet vergaete de bloome water te gaeve’. Ook zal een geheel nieuw arrangement ten gehore worden gebracht, namelijk een ode aan de ‘afstand’ tussen Koningsbosch en Venlo: ‘Venlonaer oppe Boesj’.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren