Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
22 maart 2022

Poppodium Grenswerk organiseert Kindermuziekweek

Begin april staat het land in het teken van muziek voor de allerkleinsten, in de Kindermuziekweek. In Venlo wordt op maandag 4 april de kindermuziekweek georganiseerd door Poppodium Grenswerk. In de Kindermuziekweek zal het poppodium een rockconcert aanbieden voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud.

Poppodium Grenswerk heeft zich aangesloten bij de Kindermuziekweek, die van 1 t/m 10 april 2022 zal plaatsvinden. Het initiatief is te vergelijken met de Kinderboekenweek, maar dan met muziek: overal in het land kunnen kinderen in aanraking komen met live muziek, zowel op school, het kinderdagverblijf als in het tehater, de muziekschool en concertzaal.

Op maandag 4 april zetten Bennie en de Beuzelband het poppodium op zijn kop met een echte live rock sessie voor kids, hoe vet is dat! Bennie van Gister, bekend van het youtubekanaal Beuzeltime, heeft een echte Beuzelband verzameld. Hij neemt de kinderen mee op reis door rock en roll land. Meespringen, meezingen, lachen, stagediven en een heuse airguitarwedstrijd.

Grenswerk-directeur Tim Gaal: “Voor de toekomst van de popcultuur in Venlo is het triggeren van jonge inwoners van de stad een van de allerbelangrijkste taken van ons als podium. Verdieping Nul in Grenswerk is letterlijk en figuurlijk de ruimte voor beginnende muzikanten om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken. Je kunt er repeteren, les krijgen en zelfs opnemen. Dus kinderen bij wie het muzikaal is gaan kriebelen na het rocken met Bennie en de Beuzelband zijn hier van harte welkom om met muziek aan de slag te gaan.”

Scholen in de gemeente Venlo kunnen zich nog tot en met vrijdag 25 maart aanmelden voor dit gratis rockconcert via eefke@grenswerk.nl.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren