Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
6 februari 2017

Racoon tweede hoofd-act Grenswerk Open Air

Racoon speelt op vrijdag 14 juli op Grenswerk Open Air in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De voorverkoop is meteen van start gegaan. Racoon is de headliner op deze tweede dag van Grenswerk Open Air. De band kondigde vorige week hun clubtour aan waarvan veel concerten reeds uitverkochten. Golden Earring is de headliner op de eerste dag op donderdag 13 juli. De kaartverkoop hiervan is reeds van start. Grenswerk Open Air is een co-productie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track.

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar zal verschijnen. Racoon won de Nederlandse Popprijs in 2012 en won tevens drie Edison Awards en twaalf 3FM Awards. De band is een gevestigde waarde op alle grote festivals en scoorde veel hits waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’. Naast deze hits zal er ongetwijfeld veel nieuw materiaal voorbij komen.

De Doolhof is een openluchttheater gelegen in een sprookjesachtige en bosrijke omgeving die in de zomer helemaal tot bloei komt. Ontstaan als dwaaltuin voor een kloosterorde, is De Doolhof sinds 1926 de plek waar om de vijf jaar de landelijke bekende Passiespelen worden opgevoerd. Ook het Bluesrock festival wordt al 25 jaar op deze locatie gehouden. Dit jaar vindt de tweede editie van Grenswerk Open Air plaats. In de Doolhof is een grote overkapping, alle bezoekers staan ten allen tijde droog. Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Grenswerk Open Air. De headliners waren UB40 en Rowwen Hèze. Golden Earring gaf in 2015 al eens een uitverkocht concert in de Doolhof.

De kaartverkoop voor dit concert gaat aanstaande zaterdag 21 januari om 10:00 van start via www.grenswerk.nl en de volgende voorverkooppunten:
Sounds, Venlo
Huis van de Streek, Horst
Read Shop, Tegelen
Marskramer/Intertoys, Belfeld
Plus Savelkoul, Reuver
Vrijdag 14 juli
Grenswerk Open Air
Racoon
Ticket: 30 euro
Open 19:00 / Aanvang 20:00

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren