Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
10 juli 2015

Rich Robinson geeft intiem concert in de Joriskerk

Grenswerk organiseert op 21 oktober een exclusieve show met Rich Robinson in de Joriskerk. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor dit concert.

Na een break van The Black Crowes in 2001 begon Rich Robinson zijn solo carrière door het uitbrengen van zijn eerste album, Paper. De plaat was grotendeels een uitbreiding van zijn ervaringen bij The Crowes maar nu kreeg het publiek eindelijk de kans om hem te horen als zanger en de kans om zijn songteksten nog meer te ervaren.

The Ceaseless Sight, zijn nieuwste album, is begin 2014 gereleased en de Rich Robinson Band is momenteel aan het touren om de hele wereld het album te laten horen. Met een nieuwe solo-tour is Rich Robinson, bekend als de gitarist, songwriter en oprichter van The Black Crowes, klaar om de solo artiesten evolutie die hij tien jaar geleden begon compleet te maken. The Ceaseless Sight is een album dat Rich als songwriter, vocalist en solo artiest volledig tot zijn recht laat komen.

Robinson is geboren in 1969 en is The Black Crowes begonnen in Atlanta samen met zijn oudere broer Chris in de jaren ’80. Op zijn 17de begon hij met het schrijven van de muziek die op het debuut album, Shake Your Money Maker, zou komen, een album dat uiteindelijk 7 miljoen keer over de toonbank ging.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren