Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
26 januari 2021

Samenwerking Jocus en Grenswerk: Zing Nog Ens

Toch drie dagen vastelaoves programma!

Venloos vastelaovend gezelschap Jocus en Poppodium Grenswerk slaan de handen ineen en presenteren Zing Nog Ens en Zing Nog Ens LIVE: twee streamingprogramma’s vol Venlose vastelaovesmuziek die op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari gratis worden uitgezonden op www.zingnogens.nl. Zing Nog Ens LIVE wordt eerder op de dag opgenomen, voor de opnames zijn een aantal exclusieve streamingtickets te koop. Deze kaartkopers fungeren dan als publiek voor de optredende bands, ze worden geprojecteerd op schermen. De kaartverkoop van de streamingtickets start op donderdag 28 januari om 12.00 uur. Speciaal voor de avonden hebben een aantal Venlose horeca-ondernemers een mooi vastelaovespakket samengesteld.

Door het opzetten van deze twee programma’s willen Jocus en Grenswerk gezamenlijk de vastelaovessfeer in de Venlose huiskamers brengen. De presentatie van beide programma’s is in handen van Sef Thissen. Het eerste programma dat elke avond wordt uitgezonden is Zing Nog Ens, dat is gemodelleerd naar Beste Zangers van NPO. In de drie verschillende afleveringen staan achtereenvolgens Michiel van der Grinten, JP Joosten en Bert van den Bergh centraal. Zij zijn de captains van een team bestaande uit vijf zangers en zangeressen die elk een liedje van de teamcaptain zullen brengen. De opnames hebben eerder plaatsgevonden in een huiskamersetting, de opnames leveren in totaal vijftien nieuwe liedjes op die ook beschikbaar zullen komen via de streamingkanalen. De zangers worden begeleid door een vaste band die is samengesteld uit leden van de Herfshaneband, de Hofkapel en Kwante Hippe.

Na de uitzending van Zing Nog Ens volgt het tweede programma, Zing Nog Ens LIVE, waarin iedere avond twee vastelaovesbands zullen optreden. Die opnames van deze concerten worden (met inachtname van alle coronaprotocollen) eerder op de dag gemaakt in Grenswerk. De bands die meedoen zijn Linke Mik, Minsekinder, Drekskaters, Herfshaneband, Greun Graas en Tekiela. Voor de opnames (die iedere dag starten om 15.00 uur) worden een aantal exclusieve streamingtickets verkocht, deze kijkers zijn zichtbaar op schermen in de zaal en zijn dus live bij de optredens, kunnen meeklappen, meezingen en liedjes aanvragen. De kaartverkoop voor deze streamingtickets start donderdag 28 januari om 12.00 uur. De presentatie van beide programma’s is in handen van Sef Thissen. Op zondag wordt het programma aangevuld met de Jocus Vastelaovend Quiz. Zo heeft de kijker van het eind van de middag tot in de avond een gezellig vastelaovend programma.

Jocus en Grenswerk zoeken voor deze programma’s de samenwerking met zeven verschillende horecaondernemers in de stad, namelijk Café Central, John Doe, Café de Locomotief, De Klep, Café de Galerie, Milk & Cookies en Astebleef. Deze horecaondernemers hebben speciaal voor deze avonden een vastelaovespakket samengesteld met lekker eten en drinken. De pakketten worden thuisbezorgd door de horecaondernemers zelf. De verkoop van de pakketten start ook op donderdag 28 januari.

OPNAMENS ZING NOG ENS LIVE

Vrijdag 12 februari
15.00 met Linke Mik & Herfshaneband

Zaterdag 13 februari
15.00 met Minsekinder + Greun Graas

Zondag 14 februari
15.00 met Drekskaters + Tekiela

De streamingtickets om deze opnames bij te wonen zijn vanaf 28 januari te koop op www.zingnogens.nl. Ook de pakketten van de verschillende horecaondernemers zijn vanaf donderdag te koop op de site.

UITZENDSCHEMA

Vrijdag 12 februari
20.11 Zing Nog Ens met Michiel van den Grinten
21:00 Zing Nog Ens LIVE met Linke Mik & Herfshaneband

Zaterdag 13 februari:
20.11 Zing Nog Ens met JP Joosten
21.00 Zing Nog Ens LIVE met Minsekinder + Greun Graas

Zondag 14 februari:
20.11 Zing Nog Ens met Bert van den Bergh
21.00 Zing Nog Ens LIVE met Drekskaters + Tekiela

Alle uitzendingen zijn gratis te volgen op www.zingnogens.nl

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren