Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
15 april 2016

Sevn Alias, Hef, Broederliefde en meer naar Block Party!

Op zaterdag 11 juni organiseert Grenswerk een nieuw hiphop festival genaamd Block Party. Vandaag wordt de complete line-up gepresenteerd en start de kaartverkoop. Als headliners komen de acts Sevn Alias, Broederliefde en Hef naar Venlo. Ook Venloos finest Anbu Nevlo is van de partij.

Na het succes van enkele grote hiphop concerten in Grenswerk is de tijd rijp voor een volledig festival. Het festival is opgezet in nauwe samenwerking met enkele collectieven die bij deze avonden betrokken zijn en mede-promoten. Block Party festival kent een dag- en nachtprogramma en begint om 15:00. Naast een groot aantal live acts draaien er een aantal bekende DJ’s op het festival. Het festival duurt tot 05:00. De podia in zowel de zaal als het eetcafé worden gebruikt.

Sevn Alias beleefde begin dit jaar zijn grote doorbraak en staat deze zomer op alle belangrijke hiphopfestivals, maar bijvoorbeeld ook op Pinkpop. Broederliefde uit Rotterdam verkocht in oktober vorig jaar Grenswerk al uit. Hef is een relatief oudgediende die begin dit jaar met een geweldig nieuw album kwam. Ook Anbu Nevlo kan niet ontbreken. Het collectief rond Venlonaar Jiri Taihuttu was afgelopen week veelvuldig in het nieuws nadat ze opgepakt werden in het Jaomerdal tijdens de opnames van hun nieuwe video Real Real. Daarnaast staan opkomende acts als Yung Internet, Miggs de Bruijn en Dopebwoy op het festival. De line-up staat ook bol van het jong talent; uit Venlo en de rest van Limburg.

Vanaf vandaag is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief (Super Early Birds) kaarten te kopen via de website van Grenswerk.

Volledige line-up:
Sevn Alias, Broederliefde, Hef, Yung Internet, Anbu Nevlo, Dopebwoy, Miggs de Bruijn, Poke, R.Kay, Brada Bong, NYN, Naybe, Riich, Rxck Lee, Kunststof, Juba, Traplo, Tenaga
DJ line-up: Rik Crease, Bobby Fresh, Le Cap, Ay-D, The Fresh Prince, Chris Now.  

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren