Singles Only Club

Yes, dreams come true! We beginnen een platenmaatschappij! Samen met Sounds Record Shop starten we SINGLES ONLY CLUB, onze eigen imprint waarop we vier keer per jaar een single met exclusieve muziek uitbrengen. De eerste twee releases zijn inmiddels bekend. Als vinyl-aficionado word je natuurlijk lid van de club, dan krijg je de 7” vier keer per jaar thuisgestuurd. De singles zijn ook los te koop (bij Sounds en in ons café) en ze zijn online te bestellen via onze webshop.

#SOC001: GRAEF
GRAEF
is een nieuwe Limburgse postrockband die afgelopen januari in de Moon Studios in Maasbracht twee nieuwe nummers opnam met blazers een strijkersensemble. De nummers worden alleen op deze single uitgebracht. De band heeft inmiddels getekend bij V2 Records. Deze release wordt ondersteund door online-platform 27Tapes. De single wordt gepresenteerd tijdens Record Store Day op 22 april, het event waar wereldwijd de platenzaken en het vinyl centraal staan.

#SOC002: KOBLENZ
Koblenz is de nieuwe band van voormalige Ongenode Gaste frontman Peter Beeker. Samen met het Utrechtse Woods on Fire maken ze noisy indierock. Voor jongetjes is geen plaats in KOBLENZ. Deze nieuwe Utrechts/Venlose band maakt noisy indierock en zet meteen hoog in. Stuiterend als Dinosaur Jr., dan weer bedachtzaam en fluïde als dEUS in hun betere jaren. Gitaar-erupties, dwarse arrangementen en donkere electronica vechten om voorrang. Hi-fi met een lo-fi attitude. Songs zo groot als het leven zelf. Over existentieel ongemak, vertrek en terugkeer, val en triomf.

#SOC003: Afterpartees
De leukste powerpop band van Nederland komt begin 2018 met hun 2e album via Excelsior (NL) opgenomen met Rob Barbato (producer van The Babies, La Sera en Kevin Morby). Speciaal voor Singles Only Club releasen ze een exclusieve B-kant!

Grenswerk en Sounds selecteren de acts in gezamenlijkheid. We gaan op zoek naar jonge acts, uit de directe regio maar zeker ook daarbuiten. Live-opnames uit Grenswerk is ook een mogelijkheid!

Lijkt je dit wat?
Nou, je kunt lid worden van SINGLES ONLY CLUB! Dan krijg je vier keer per jaar de single opgestuurd. De singles zijn verder ook los te koop bij Sounds, in het Grenswerk café, in onze eigen webshop en in de webshop van Sounds. Bands verkopen de singles ook tijdens optredens.

De kosten van het lidmaatschap:
25 euro voor vier singles (ophalen bij Sounds)
35 euro voor vier singles (thuisgestuurd)
De singles kosten 7 euro per stuk.

Lid worden van de club doe je door dit machtigingsformulier in te vullen en te mailen naar singlesonly@grenswerk.nl. Je kunt hem natuurlijk ook even afgeven bij Sounds of bij ons of opsturen naar: Singles Only Club, Peperstraat 10, 5911 HA Venlo.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden