Speelplekken

Graag willen we ervoor zorgen dat er voldoende speelkansen zijn voor lokale bands, muzikanten, en andere makers. Een voorprogramma is voor lokaal talent de uitgelezen kans om op het grote podium van Grenswerk te staan en verder te komen dan de kleinere talentpodia in de regio.

Zulke speelervaringen zijn noodzakelijk in de ontwikkeling van jonge artiesten en doorgroeimogelijkheden noodzakelijk voor een gezond lokaal pop-ecosysteem.

Denk jij klaar te zijn om door te groeien naar het grote podium? Laat ons dan weten dat je er bent.

Wie weet zijn we opzoek naar jou. Meld je aan via programma@grenswerk.nl door info over je act, muziek en live shows op te sturen. Let op: we doen geen beloftes en doen geen garanties voor boekingen. Hou er ook rekening mee dat we niet op alle inzendingen kunnen reageren.

DJ-en / plaatjes draaien bij een concert of in ons café?

Ook zijn we altijd op zoek naar DJ’s voor bij concerten en in ons muziekcafé. Heb jij een indrukwekkende platencollectie die bij bepaalde genres top past? Weet je de weg achter de DJ tafel en lijkt het je leuk om tegen een vergoeding te komen draaien als show of cafe dj? Alle genres zijn welkom. Meld je aan via dit formulier.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden