Talent

Grenswerk is een broedplaats voor creatief talent!

Dit doen we door te werken aan Talentontwikkeling van muzikanten en makers, en aan Educatie met onderwijsinstellingen.

Bij Grenswerk stimuleren en ondersteunen we lokale en regionale makers binnen de popmuziek. Van liedjesschrijvers tot producers, van DJ’s tot bands en van amateur tot expert. Wij creëren hiervoor speelplekken, ontwikkeltrajecten en speciale projecten.

Verdieping Nul is de playground van Grenswerk. Het is de broedplaats voor nieuw talent. Op Nul werken muzikanten, dj’s en producers aan hun skills, op eigen houtje of onder professionele begeleiding. Je kunt er les nemen, workshops volgen, een oefenruimte huren, de studio in duiken en advies krijgen over zo’n beetje alles wat met spelen, optreden en produceren te maken heeft. En dat allemaal in downtown Venlo!

Verdieping Nul – Repeteren en les in onze repetitieruimtes

Nooit meer gedoe met een haperende kick of een kreupele installatie… Op Verdieping Nul kom je echt aan repeteren toe. Verdieping Nul verhuurt drie professioneel ingerichte oefenruimtes en een dj-ruimte. Alles staat klaar. Het is een kwestie van inpluggen en spelen. Klik op onderstaande foto, check de beschikbaarheid van de oefenruimtes en reserveer eenvoudig een ruimte voor jouw band/ act!

Makers – Talentontwikkeling & Projecten

Bij Grenswerk willen we lokale en regionale makers stimuleren, ondersteunen en aanjagen binnen de popmuziek in de brede zin. Van liedjesschrijvers tot producers, van DJ’s tot bands en van amateur tot expert. Wij creëren hiervoor speelplekken, ontwikkeltrajecten en speciale projecten. Meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Klik dan op hier of op onderstaande afbeelding.

TrapLab Radio en TrapLab Academy – Ontwikkel je skills binnen Dance & Hiphop

TrapLab is hét talentontwikkelings-platform voor makers binnen dance en hiphop. TrapLab Radio is een online streaming radioshow en muzikale broedplaats voor regionaal talent en gevestigde artiesten. Elke vrijdag wordt er live alternatieve Dance en Hip Hop gestreamd vanuit de studio in Grenswerk. Traplab Academy is een plek waar je DJ en producent skills leert en ontwikkelt maar ook studioruimte kunt vinden. Ontwikkel jezelf als maker:

Scholen & Leerlingen

Met je school of klas naar Poppodium Grenswerk? Dat kan! Bij Grenswerk kan je met je basisschool, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of hoger onderwijs klas terecht voor workshops, verdiepings-trajecten, shows en voorstellingen, schoolconcerten en feesten en meer! Beleef de kracht van muziek en ontdek de wereld van popmuziek. Verken de verschillende muziekgenres met je klas en het reilen en zeilen van een poppodium. Benieuwd wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Klik dan hier of op deze afbeelding:

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden