TrapLab Radio

Verborgen onder de trap, in het hart van Grenswerk vind je TrapLab Radio; een online radioshow en muzikale broedplaats voor regionaal talent en gevestigde artiesten. Als ideale start van het weekend worden er alternatieve dansmuziek-genres de wereld ingestuurd vanuit onze gezellige en sfeervolle muziekstudio in Venlo. TrapLab Radio is elke vrijdag live tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Check des stream via deze link.

TrapLab Radio wil beweging creëren in de regionale scene en een ontmoetingsplek zijn voor mensen met een hart voor dancemuziek. Gecreëerd door en voor liefhebbers van alternatieve dansmuziek.

De shows zijn ook fysiek bij te wonen door een tafel te reserveren in de foyer van Grenswerk Café. Zelf draaien? Neem voor een aanvraag contact met ons op via traplabradio@grenswerk.nl

Website
Facebook
Instagram
Soundcloud

Traplab Academy

TrapLab Academy is een ontwikkelplatform voor jonge dj’s en producers in de dance en hiphop. De TrapLab Academy vormt een integraal onderdeel van TrapLab Radio en van het programma van Grenswerk. met TrapLab Academy willen we talentontwikkeling in de regionale dance en hiphop scènes een impuls geven en makers faciliteren. Hierbij lanceren we een programma om DJ’s en producers verder te ontwikkelen in hun skills en openen we een nieuwe studio waarbij producers kunnen werken aan hun muziek met de juiste apparatuur.

In het voorjaar van 2024 komt hier meer informatie over het programma en hoe je in aanmerking kan komen om mee te doen met Traplab Academy.

TrapLab Radio wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden