Verdieping Nul

Grenswerk is een broedplaats voor creatief talent. Dit doen we door te werken aan Talentontwikkeling van muzikanten en makers, en door Educatie met onderwijsinstellingen.

Bij Grenswerk stimuleren, ondersteunen en jagen we  lokale en regionale makers aan binnen popmuziek in de brede zin. Van liedjesschrijvers tot producers, van DJ’s tot bands en van amateur tot expert. Wij creëren hiervoor speelplekken, ontwikkeltrajecten en speciale projecten.

Verdieping Nul is de playground van Poppodium Grenswerk. Het is de broedplaats voor nieuw talent. Op Nul werken muzikanten, dj’s en producers aan hun skills, op eigen houtje of onder professionele begeleiding. Je kunt er les nemen, workshops volgen, een oefenruimte huren, de studio in duiken en advies krijgen over zo’n beetje alles wat met spelen, optreden en produceren te maken heeft. En dat allemaal in downtown Venlo.

Repeteren

Nooit meer gedoe met een haperende kick of een kreupele installatie… Op Verdieping Nul kom je echt aan repeteren toe. Verdieping Nul verhuurt drie professioneel ingerichte oefenruimtes en een dj-ruimte. Alles staat klaar. Het is een kwestie van inpluggen en spelen. Klik op onderstaande foto, check de beschikbaarheid van de oefenruimtes en reserveer eenvoudig een ruimte voor jouw band/ act!

Onze repetitieruimtes zijn compleet uitgerust met apparatuur. Wil je weten wat we precies hebben staan? Kijk dan hier.

De prijzen voor onze oefenruimtes zijn:
25,- per blok (een enkele sessie van vier uur boeken)

De prijzen voor onze DJ-ruimte zijn:
15,- per blok (een enkele sessie van drie uur boeken)

De prijzen voor TrapLab Academy (producer ruimte) zijn:
25,- per blok (een enkele sessie van vier uur boeken)

Algemene voorwaarden Verdieping Nul

Huisregels Verdieping Nul

Produceren

Speciaal voor makers uit de dance en hip-hop genres zijn we een nieuwe studio en produceer ruimte aan het ontwikkelen onder de naam Traplab Academy. We hopen dit in het voorjaar van 2024 te lanceren.

 

Leren

Bij Grenswerk willen we lokale en regionale makers stimuleren, ondersteunen en aanjagen binnen de popmuziek in de brede zin. Van liedjesschrijvers tot producers, van DJ’s tot bands en van amateur tot expert. Wij creëren hiervoor speelplekken, ontwikkeltrajecten en speciale projecten.

Wil je meer weten over deze projecten kijk dan op deze pagina.

Daarnaast geven enkele zelfstandige muziekdocenten les op Verdieping Nul:

Gitaarles – Jeroen van de Biggelaar

DJ les –DJ Acedemy

Wil jij als zelfstandig docent je lessen geven in een van de repetitieruimtes op Verdieping Nul? Dat kan! Neem contact op via educatie@grenswerk.nl.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden