Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
19 september 2016

Vacature: Cultureel Platform Venlo zoekt cultuurproducent

Het Cultureel Platform Venlo zoekt een cultuurproducent. Deze heeft als taak om de plannen van het Cultureel Platform Venlo te realiseren. Het Cultureel Platform Venlo stelt zichzelf als taak om het culturele veld van Venlo te verbinden, te stimuleren en waar mogelijk tot bloei te laten komen. Dat doet zij o.a. door gezamenlijk projecten en festivals te organiseren, door de (EU)regionale samenwerking te stimuleren, door cultuur in de wijk te brengen, door cultuureducatie in Venlo en omstreken te ondersteunen en door de culturele sector van Venlo gezamenlijk te promoten.

De cultuurproducent heeft een aantal taken:

1) Uitvoerend producent voor de gezamenlijke projecten, cultuur-in-de-wijk projecten en festivals die het Cultuurplatform initieert.
2) Uitvoeren van PR-werkzaamheden rondom de gezamenlijke projecten en festivals.
3) Werven van fondsen die deze gezamenlijke projecten mogelijk moeten maken
4) Alle andere productionele en secretariële werkzaamheden die bij deze functie horen

We zoeken iemand die:

– zich thuis voelt in zeer gevarieerde samenwerkingsverbanden; bedrijfsleven, culturele instelling, of een amateurvereniging
– flexibel is, zich aan kan passen binnen een zich nog ontwikkelend samenwerkingsverband.
– Een bewezen track record heeft op gebied van fondsenwerving en die bij kan dragen aan het werven van de benodigde fondsen en gelden voor de projecten van het Cultureel Platform
– doelgericht is en in staat om projecten tot een goed einde te brengen
– communicatief vaardig is, zowel in de interne als de externe communicatie
– bekend is met het culturele leven in Venlo en omstreken
– vaardig is in gebruik en toepassing van sociale media.

De cultuurproducent zal als zzp-er worden ingehuurd door het Cultureel Platform Venlo. We zoeken een zelfstarter, die zich graag wil bewijzen, die creativiteit koppelt aan zakelijkheid en die werkt vanuit een enthousiasmerende aanstekelijkheid. HBO niveau is gewenst.

Je sollicitatie, vergezeld van een CV, kan je sturen aan; h.deboer@venlo.nl op uiterlijk woensdag 28 september. De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 40.

Voor meer informatie over de functie of het Cultureel Platform Venlo kan je je wenden tot dhr. Hedzerd de Boer, beleidsondersteuner cultuur gemeente Venlo, bereikbaar op 077-3596183.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren