Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
20 mei 2019

Vacature Programmeur Dance

POPPODIUM GRENSWERK ZOEKT EEN PROGRAMMEUR DANCE M/V (8 UUR)

Poppodium Grenswerk in Venlo is hét poppodium van Noord-Limburg. Jaarlijks organiseren wij zo’n 300 concerten, clubnachten en events. Afgelopen jaar realiseerden we daarmee ruim 50.000 bezoeken, waarvan 46.500 in ons eigen pand dat gelegen is midden in het centrum van Venlo. Poppodium Grenswerk beschikt over een zaal met een capaciteit van 600 bezoekers. Daarnaast beschikken we ook over een café dat in het weekend een duidelijke podium functie heeft: op vrijdag vinden er concerten plaats met regionale acts, op zaterdag is het podium voor lokale DJ’s en (dance)concepten. Grenswerk levert verder een belangrijke bijdrage aan stedelijke evenementen door samenwerkingen met o.a. het festival Zomerparkfeest, Theater de Maaspoort en andere grote en kleinere culturele partners.

Wij zoeken:Een enthousiaste creatieveling met een enorme passie voor dance muziek, events en het nachtleven. Je doel zal zijn het door Grenswerk aangeboden dance programma nog interessanter te maken: zowel wat betreft inhoud als wat betreft beleving. Je bent al uitstekend bekend met de lokale situatie en de actuele ontwikkelingen in de dancescene. Het is een pré als je al ervaring hebt in het organiseren van dance-events. Als programmeur dance wordt je onderdeel van het progamma-marketing team van Grenswerk. Naast je eigen programma denk je op hoofdlijnen ook mee met de rest van dit team. Je kunt je eigen kennis goed overbrengen aan anderen en beleeft hier zelf ook plezier aan. Verder sta je zelf open om nieuwe dingen te leren van anderen.

Verantwoordelijkheden: 


– Je bent verantwoordelijk voor het programmeren van het dance programma in de zaal en het café van Grenswerk.
– Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen en begeleiden van samenwerkingen met lokale festivals, externe locaties en organisaties (zoals Theater de Maaspoort).
– Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van costings en het maken van deals met bookingskantoren en/of artiesten en externe promoters.
– Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en tot uitvoering brengen van nieuwe dance concepten binnen Grenswerk.
– Samen met ons hoofd marketing ontwikkel je promotiestrategiën en promotieconcepten en zorg je er voor dat deze ook tot uitvoering worden gebracht.
– Je onderhoud nauwe contacten met externe promoters, co-producenten, boekingskantoren, DJ’s, VJ’s en andere sleutelfiguren.
– Je stimuleert en motiveert collega’s, vrijwilligers en alle andere belanghebbende.

Wij bieden:

– Een werkplek in een ontzettend dynamische en muzikale omgeving.
– Een uitdagende zelfstandige functie in een ambitieus en vooruitstrevend team.
– Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
– Dienstverband: vast, met in eerste instantie een contract van een half jaar.
– Inschaling op basis van de CAO Nederlandse Poppodia –en Festivals.
– Mogelijkheid tot het bijwonen van relevante seminars zoals ADE en ESNS.

Een brief met heldere motivatie en een CV kun je tot 31 mei 2019 mailen naar vacature@grenswerk.nl t.a.v. Dhr. Tim Gaal

.

Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met de heer Tim Gaal, directeur Poppodium Grenswerk: 077-3266530. 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 23 en 24 van 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren