Verdieping Nul

Verdieping Nul

Verdieping Nul is de playground van Poppodium Grenswerk. Het is de broedplaats voor nieuw talent. Op Nul werken muzikanten, dj’s en producers aan hun skills, op eigen houtje of onder professionele begeleiding. Je kunt er les nemen, workshops volgen, een oefenruimte huren, de studio in duiken en advies krijgen over zo’n beetje alles wat met spelen, optreden en produceren te maken heeft. En dat allemaal in downtown Venlo.

We zien je op Nul!

Repeteren

Nooit meer gedoe met een haperende kick of een kreupele installatie… Op Verdieping Nul kom je echt aan repeteren toe. Verdieping Nul verhuurt drie professioneel ingerichte oefenruimtes en een dj-ruimte. Alles staat klaar. Het is een kwestie van inpluggen en spelen. Via de website Oefenruimtes Limburg check je de beschikbaarheid van de oefenruimtes op Verdieping Nul en kun je meteen een ruimte blokken. Bovendien kun je zien welke oefenruimtes er in de rest van Limburg nog vrij zijn. Oh ja, en de prijzen vallen heel erg mee. Dus check vooral deze site en huur een hok op Nul.

Onze repetitieruimtes zijn compleet uitgerust met apparatuur. Wil je weten wat we precies hebben staan? Kijk dan hier.

De prijzen voor onze oefenruimtes zijn:
24,- per blok (een enkele sessie van drie uur boeken)

De prijzen voor onze DJ-ruimte zijn:
12,- per blok (een enkele sessie van drie uur boeken)

Algemene voorwaarden Verdieping Nul

Huisregels Verdieping Nul

Produceren

Repeteren is leuk, maar uiteindelijk wil je als artiest natuurlijk ook de studio in. Want, je wil optreden en dan is een fatsoenlijke demo zeer welkom. Of ben je al verder en ga je voor een compleet album? Ook dan ben je op Nul op het juiste adres!

Bij Verdieping Nul kun je een studio met engineer huren. Je boekt de studio voor een dagdeel. Grofweg kun je kiezen tussen enkele opties, variërend van een uitgeklede opnamevariant waarbij je de bewerking zelf doet tot een uitgebreide variant waarbij onze engineer de eindmix voor zijn rekening neemt.

Voor meer informatie of het regelen van een studio sessie neem je contact op met Sander.

 

Leren

Gitaar, drums, vocals… you name it. Wil je een instrument onder de knie krijgen of je skills wat aanscherpen? Op Nul hebben we een hele club professionele docenten die je daar graag bij helpt.

We werken zowel samen met zowel docenten van Kunstencentrum Venlo als met zelfstandige muziekdocenten. Ben je van de plaatjes? Draai door op Nul met onze DJ Academy onder leiding van Roy Verschoor alias DJ JAVA. Hij leert je mixen, je eigen tracks opnemen of produceren. Je kunt een cursus volgen of een losse workshop, er is van alles mogelijk.

Popmuziek is serious business. Spelen is één ding, maar hoe kom je aan optredens en wat als je dan op dat podium staat…? Verdieping Nul biedt ook band coaching of workshops stage performance. Klaar? Let’s play!

Wil jij leren op Verdieping Nul? Neem dan direct contact op met de volgende leraren!

Gitaar en Bas – Tasilo Pieck                   Gitaar – Jeroen van den Biggelaar

Drums – Hans in ’t Zandt                         DJ Academy – Roy Verschoor

Vocals – John Cuijpers

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden