Verhuur

Wil je één van onze ruimtes huren? Dat kan! Poppodium Grenswerk huist in een van de mooiste gebouwen van Venlo, midden in de binnenstad. Grenswerk is naast hét poppodium van Noord-Limburg een perfecte locatie voor een cultureel of zakelijk event, feest of vergadering, workshop of seminar. Het team van Grenswerk kan ondersteunen in de volledige organisatie; van horeca tot en met de muzikale invulling.

Klik hier voor onze actuele Verhuur-brochure (april 2024).

Meer informatie over het huren van ons pand? Klik hier en stuur ons een mail!

 

Het gebouw heeft een moderne en strakke uitstraling en is daarmee een bijzonder en indrukwekkend decor voor ieder mogelijk evenement. Kijkje nemen? Deze virtual tour geeft een goed beeld. Gebruik de pijltjes om door ons pand heen te lopen en de verschillende ruimtes te bekijken!

 

Contact

Wil je meer informatie, een keer een kijkje nemen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op via verhuur@grenswerk.nl.

Waarom kiezen voor Grenswerk?

Evenementen organiseren is onze core business. In de korte tijd dat het poppodium geopend is, heeft Grenswerk zich bewezen als toplocatie voor alle mogelijke events, zoals een dance-avond, live-optredens of bedrijfsfeesten. Grenswerk kent een informele sfeer, het podium ligt centraal en is flexibel in gebruik, het gebouw is geschikt voor events van 15 tot 800 personen. Dus uitpakken met een groot bedrijfsfeest kan, maar juist de diversiteit aan ruimtes maakt Grenswerk ook zeer geschikt voor kleine evenementen.

Op het gebied van catering zijn er veel mogelijkheden, Grenswerk levert maatwerk op iedere aanvraag en kan desgewenst een organisatie volledig ontzorgen. Binnen het team is veel kennis aanwezig over horeca, techniek en catering. Ook een volledige muzikale programmering kan verzorgd worden, onze programmeurs zetten daarvoor hun uitgebreide netwerk van boekingskantoren in. In het gebouw zijn standaard professionele licht- en geluidssystemen aanwezig, Grenswerk is daarmee zeer geschikt voor muzikale events.

“Vostermans Companies heeft in 2017 het 65-jarig bestaan gevierd in Grenswerk. In een uitstekende samenwerking met Grenswerk hebben wij een fantastisch feest kunnen geven voor 450 personen met een zeer gevarieerd programma en uitstekende verzorging van eten, drinken en vriendelijk / behulpzaam personeel. Grenswerk is een absolute aanbeveling voor een geslaagd bedrijfsfeest.”
(Marc Frey, Facility Manager, Vostermans Ventilation B.V.)

“We wilden voor een aantal presentaties nu eens wat anders dan het gebruikelijke zaaltje in een hotel. Op zoek naar een inspirerende, creatieve en natuurlijk ook gastvrije omgeving hoopten we dat we bij Grenswerk terecht konden. En dat was zo. Wij en onze gasten hebben een bijzondere dag gehad. Het was heel fijn dat alles dat we nodig hadden voor de presentaties gesneden koek is voor Grenswerk. Het is een verrassende toplocatie in de gezellige binnenstad van Venlo. Juist ook voor zakelijke bijeenkomsten!”
(Marja Mulock Houwer, Sr. Technical Information Developer, Océ Technologies)

 

Welke ruimtes zijn er beschikbaar?


Zaal

De zaal biedt plaats aan ongeveer 500 personen (staand publiek). Inclusief het balkon is er voldoende ruimte voor 600 personen. Liever zitten? Geen probleem, dat kan tot 200 personen.

(klik hier om deze ruimte te bezichtigen)

Balkon
Het balkon kan apart gehuurd worden voor borrels of presentaties. Bar is aanwezig. Hier is ruimte voor maximaal 100 personen staand publiek.

(klik hier om deze ruimte te bezichtigen)

Foyer
Deze ruimte is erg geschikt voor een kleinere borrel, workshop of bijvoorbeeld als ontvangstruimte. Hier is een bar aanwezig. Geschikt voor ongeveer 80 personen.

(klik hier om deze ruimte te bezichtigen)

Café
In het café is een klein podium. Deze sfeervolle ruimte kan gehuurd worden voor een lunch, diner, feestje of borrel tot 100 personen.

(klik hier om deze ruimte te bezichtigen)

Artist lounge
De ruimte waar we wekelijks onze artiesten voorzien van een hapje en een drankje is zeer geschikt voor een intiem diner, een presentatie of een workshop. Tot 16 personen.

(klik hier om deze ruimte te bezichtigen)

Oefenruimtes
Kleine ruimtes, in te zetten voor al je muzikale uitspattingen. Ook zeer geschikt voor bv. een één op één sessie, presentatie, workshop of karaoke.

(klik hier om deze ruimte te bezichtigen)

Externe locaties
Samen sta je sterker! Grenswerk organiseert ook avonden in sfeervolle locaties als bijvoorbeeld de Joriskerk of de Jacobskapel.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden Verhuur. 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden