Webshop

Welkom in de Grenswerk Webshop! Geen tickets voor concerten hier (die scoor je makkelijk via onze agenda), maar dit is onze plek voor andere toffe Grenswerk related merch, producten, cadeaubonnen etcetera etcetera. We voegen de komende weken telkens nieuwe producten toe aan deze shop dus blijf het checken! Je kunt ervoor kiezen om je uitgekozen product te laten bezorgen, maar je kunt hem uiteraard ook afhalen in het Grenswerk Café. Heb je vragen of opmerkingen over bepaalde producten? Mail ons!

Kerstpakketten

In samenwerking met Venlose ondernemers uit de binnenstad hebben wij twee fantastische kerstpakketten samengesteld waarmee je thuis een eigen feestje kunt bouwen. Alle benodigdheden om een gezellige avond te hebben zitten hier in. Je kunt kiezen uit een klein of groot pakket. Wil je meer dan 5 pakketten bestellen (bijvoorbeeld voor je kantoor) of heb je een factuurtje nodig? Mail ons even!

Wie doen er allemaal mee?
We werken samen met AyS design store, Beleza Pura, De BorrelWinkel, FES, Café De Klep, Natuurslagerij Schreinemachers, Nina Bellen en Snoepwinkel Truuske.

In de kleine versie van ons kerstpakket zitten:

– Kaarsen van AyS design store
– Baer de Woers worstje van Natuurslagerij Schreinemachers
– Sodeju gezelschapsspel van Nina Bellen
– Snoepzakje van Snoepwinkel Truuske
– Grenswerk Recordings vinyl
– Grenswerk VIJF bier met bijpassend glas

In de grote versie van het kerstpakket zitten:

– Kaarsen van AyS design store
– Verfrissende oogpads van Beleza Pura
– Citroenmayonaise van De BorrelWinkel
– Carhartt sokken van FES
– Een lekker speciaalbiertje van Café De Klep
– Baer de Woers worstje van Natuurslagerij Schreinemachers
– Sodeju gezelschapsspel van Nina Bellen
– Snoepzakje van Snoepwinkel Truuske
– Grenswerk Recordings vinyl
– Grenswerk VIJF bier met bijpassend glas

Grenswerk Recordings Vinyl

Grenswerk Recordings is een 12″ vinyl met de opnames die gemaakt zijn tijdens het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk. Vier topacts uit de regio namen op zondag 20 oktober 2019 live in de zaal een aantal nummers op met publiek. Het gaat om de volgende artiesten: Blackbird, Baer Traa, Heavenly Heroes en Ragtime Rumours.

Talkin’ About My Generation Boek

Poppodium Grenswerk en Boekhandel Koops zijn gezamenlijk een boekenreeks gestart over popmuziek in Venlo, genaamd Talkin’ About My Generation. Het eerste deel behandelt de jaren zestig en verscheen op het gelijknamige festival dat op zaterdag 2 juni 2018 plaats vond in Grenswerk. Schrijver van dit deel van de boekenreeks is Sef Derkx.

De algemene voorwaarden en het retourbeleid van de Grenswerk Webshop vind je hier.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden